Top 5 – Tekemistä Dubaissa

Dubai on muutosten kaupunki! Vaikka tahti ei ole yhtä nopea kuin aiemmin, siellä tapahtuu edelleenkin todella paljon. Siksi voi olla vaikeaa pysyä uusimmista muutoksista perillä.

dubai hotellit

Tässä on meiden ja DubaiHotellit.fi -sivuston 5 ehdotonta suosikkiamme vierailullesi Dubaissa:

Top 5 tekemistä Dubaissa

1. Illallinen suihkulähteellä

Mene Downtown Dubaihin, shoppaile Dubai Mallissa ja päätä päivä illalliseen jossain maailman suurimman suihkulähteen ympärillä olevista ravintoloista. Tarjolla on monia hyviä, ja valinnan voit tehdä sen mukaan, mistä ruuasta pidät. Jos olet väsynyt ihmisiin, etkä kovin nälkäinen, mene Kinokyaan (Dubain parhaaseen kirjakauppaan) ja heidän kahvilaansa. Sieltä avautuu hyvä näkymä suihkulähteelle ja se on huomattavasti rauhallisempi.

2. Nauti Burj Khalifan näkymistä

Dubaissa käydessäsi, sinun täytyy tietenkin käydä maailman korkeimmassa rakennuksessa ja nähdä auringon laskevan. Yritä varata lippu etukäteen, jolloin hinta on paljon halvempi kuin paikan päältä ostettaessa. Yhdistä tämä kohdan 1. kanssa.

3. Käy Mall of the Emiratesissa laskettelemassa

Tämä aktiviteetti on ollut tarjolla jo jonkin aikaa, mutta meistä se on edelleen ’must’. Se, että ensin kulkee ympäri ostoskeskusta ja muutamaa minuuttia myöhemmin nousee sukset kädessä mäkeen rullaportailla, on ihan erityinen tunne. Laskettelu ei luonnollisestikaan ole mitenkään erityisen hyvää, mutta tuolihissit heillä joka tapauksessa on. Täältä voit lukea enemmän Ski Dubaista.

4. Kahvittele luksushotellissa

Yksi, mitä teemme lähes jokaisena pyhänä, on mennä kahville johonkin ihanista luksushotelleista oikein ajan kanssa. Dubaissa on monia upeita hotelleja, jotka on mukava nähdä ja kokea. Joitain esimerkkejä ovat Madinat, Armani, Atlantis, Raffles, One and Only jne. Iltapäivätee Burj Al Arabissa on myös hieno elämys, joka monien mielestä on pakko kokea. Se on maailman ainoa seitsemän tähden hotelli.

5. Käy aavikolla

Dubaissa käyminen ilman aavikolla käymistä, on kuin käydä Pariisissa ilman, että kiipeäisi Eiffel-torniin. Yksinkertaisesti pakko. Erilaisia retkiä on paljon. Suosittelemme tietenkin omaamme: ainutlaatuista aavikko-retkeä. Jos se on mielestäsi liian kallis, halvempia vaihtoehtoja on monia. Mutta varaudu siihen, että ne ovat vähän ’turistimaisia’. Jos et halua safarille, käy aavikkohotelli Bab Al Shamsissa kahvilla. Se sijaitsee noin 25 minuutin päässä Mall of the Emiratesista.

Leave a Reply