Top 3 – Suosituimmat kulutusluotot Suomessa

Aina silloin tällöin jokainen meistä kohtaa elämässä yllättäviä tilanteita, jotka saattavat vaikuttaa myös omaan taloudelliseen tilanteeseen. Väistämättäkin oma talous on välillä paremmalla, välillä huonommalla tolalla ja on täysin inhimillistä, että sen hallintaan pyrkii löytämään ratkaisuja. Kulutusluotot ovat yksi hyvä ja helppo vaihtoehto henkilökohtaisen talouden vaihteluiden tasaamiseen ja eri tarjoajilta löytyy erilaisia kokonaisuuksia. Kulutusluottoihin erikoistuneita yrityksiä on Suomessa jo lukuisia ja niiden toimintatavat vaihtelevat paljonkin. Siksi kannattaa aina lukea läpi kaikki asiakirjat ennen sopimusten allekirjoittamista niin säästyy ikäviltä yllätyksiltä (https://yle.fi/uutiset/3-9756166). Kaikista alan toimijoista listasimme alle kolme Suomen suosituimmista kulutusluottojen tarjoajista:

Komplett Bank

Komplett Bank on norjalainen pankki, joka tarjoaa kulutusluotto- ja jälleenrahoituspalveluita ilman vakuuksia. Komplett Bank (https://www.komplettbank.fi/) on perustettu vuonna 2014 Norjan finanssivalvonnan toimiluvalla ja on Norjan pankkien talletussuojarahaston jäsen.

Bank Norwegian

Bank Norwegian AS on tytäryhtiö, joka on kokonaan Norwegian Finans Holding ASA:n omistama. Bank Norwegian on yksityisille markkinoille suunnattu nettipankki. Se myy yksinkertaisia, standardisoituja talletus- ja lainatuotteita internetin välityksellä.

Rahalaitos.fi

Rahalaitos.fi on osa Eone Oy:tä, joka on perustettu vuonna 2001. Eone Oy on kotimainen finanssiteknologiayritys, joka on perustamisestaan lähtien toiminut sähköisessä liiketoimintaympäristössä tuottaen palveluita sekä kuluttajille että yrityksille.

Leave a Reply